Om mig

Hej!

Jag är sedan den 1 april 2009 oppositionsråd för Socialdemokraterna i Ulricehamn. Jag är född och uppvuxen i Ulricehamn. I år fyller jag 40 år och kandiderar till riksdagen.

Här är en kort beskrivning av mig:

I mitten av 1990-talet fick jag jobb på Emballator Ulricehamns Bleck och valde att engagera mig fackligt i princip omgående.

Några år senare valdes jag till klubbordförande och hade under tiden också fått förtroendeuppdrag i Metalls avdelning i Borås och för förbundet centralt. Parallellt valde jag att engagera mig politiskt och 1998 fick jag en plats i kommunfullmäktige.

År 2000 fick jag förmånen att börja arbeta på Metalls informationsenhet. Och det gjorde jag under 7 år fram till och med 2007. Efter avtalsrörelsen det året, där jag bland annat ansvarade för den långsiktiga opinionsbildningen, valde jag att studera den ettåriga utbildningen strategisk information och pr på Berghs School of Communication.

Sedan maj 2008 är jag anställd på Socialdemokraternas partistyrelseexpedition på kommunikationsavdelning i Stockholm.

Jag är gift och har två barn. Jag gillar att laga mat och överraskar emellanåt både familjen och mig själv med nått gott.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s